Ένοχος ομόφωνα, για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας με τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα, κρίθηκε νωρίτερα ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας. Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος, λόγω παραγραφής του.
- Η δικαστική διαδικασία που διήρκησε τρείς ημέρες ολοκληρώθηκε νωρίτερα και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή, ο δικηγόρος, Τάσος Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της Δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου. Ο κατηγορούμενος Προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.
Δικαιωμένος δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της δίκης στο lefkadapress ο δικηγόρος της παθούσας , Αναστάσιος Ντούγκας ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι ασκήθηκε έφεση και ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό.
Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.
lefkadapress.gr








Σχετικά Άρθρα
Ένωση Αγρινίου: Πρόσληψη εργατριών στο εργοστάσιο ελιάς στη Σπολάιτα
Stoiximan SL1 – Ελένη Λαμπαδαρίου: «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιτωλικό, λανθασμένη η κόκκινη»
Super League – Παναιτωλικός: Μία ισοπαλία και μία νίκη για Κ17 και Κ15 απέναντι στον Ο.Φ.Η.