Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλ/νίας έκοψε την πίτα της (Photos)

Με την συμμετοχή των συναδέλφων λογιστών φοροτεχνικών της Ένωσης μας και των προσκεκλημένων φορέων  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Τάσος Προβίδας, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης, έκανε μια αναδρομή στα σημαντικά γεγονότα του 2022 που επηρέασαν τον κλάδο και σε όσα αναμένουμε για το 2023.

Κατά την εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Ζώης Κων/νός Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγρινίου, Παναγιώτης Τσιχριτζής Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ-νίας, Λίνος Μπλέτσας Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλ-νιας, Γεώργιος Θεοδόσης μέλος του ΔΣ της ΠΟΦΕΕ.

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών ευχαριστεί τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και επίσης για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους κ.κ. Παναγιώτη Μαρνέζο Αντιδήμαρχο του Δήμου Αγρινίου, Βασίλειο Νικολέτα Πρόεδρο και Κων/νό Μαμασούλα Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Αιτ/νίας, τον Σωκράτη Κωστίκογλου Αντιπρόεδρο και τον Ιωάννη Γιοπάνο Ταμία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β.Δ. Ελλάδας.