Εντοπίστηκε 31χρονος που είχε εξαφανιστεί στον Βλοχό

Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 1 Απριλίου, οι Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές του Αγρινίου κινητοποιήθηκαν μετά από δήλωση για εξαφάνιση 31χρονου.

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ιστοσελίδων του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr), ο 31χρονος αγνοούμενος, πρώην Πυροσβέστης, δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους οικείους του τις τελευταίες ώρες, οι οποίοι ανησύχησαν και δήλωσαν άμεσα την εξαφάνισή του, καθώς ο νεαρός έχει βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, με συχνές εκδηλώσεις απώλειας μνήμης.

Κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου επιχείρησε με πεζοπόρο ομάδα, η οποία διεξήγαγε έρευνες στην περιοχή του Βλοχού.

Ο νεαρός, φέρεται να χτύπησε κουδούνι σε σπίτι της περιοχής, γύρω στις 04.00 περίπου τα ξημερώματα και στη συνέχεια να διανυκτερεύει σε παρακείμενη εγκαταλειμμένη οικοδομή.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν ολοκληρωθεί, καθώς ο 31χρονος εθεάθη κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022, στην περιοχή του Καινούργιου και είναι καλά στην υγεία του.

*Photo Αρχείου