Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 1 Απριλίου, οι Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές του Αγρινίου κινητοποιήθηκαν μετά από δήλωση για εξαφάνιση 31χρονου.
- Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ιστοσελίδων του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr), ο 31χρονος αγνοούμενος, πρώην Πυροσβέστης, δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους οικείους του τις τελευταίες ώρες, οι οποίοι ανησύχησαν και δήλωσαν άμεσα την εξαφάνισή του, καθώς ο νεαρός έχει βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, με συχνές εκδηλώσεις απώλειας μνήμης.
Κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου επιχείρησε με πεζοπόρο ομάδα, η οποία διεξήγαγε έρευνες στην περιοχή του Βλοχού.
Ο νεαρός, φέρεται να χτύπησε κουδούνι σε σπίτι της περιοχής, γύρω στις 04.00 περίπου τα ξημερώματα και στη συνέχεια να διανυκτερεύει σε παρακείμενη εγκαταλειμμένη οικοδομή.
Οι έρευνες των Αρχών έχουν ολοκληρωθεί, καθώς ο 31χρονος εθεάθη κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022, στην περιοχή του Καινούργιου και είναι καλά στην υγεία του.
*Photo Αρχείου







Σχετικά Άρθρα
UCL – Ολυμπιακός: Ήττα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, απομακρύνεται η πρόκριση και το πριμ
Δήμος Αγρινίου: Απελευθέρωση υδάτων στα φράγματα του Αχελώου – Ισχύοντα μέτρα ασφάλειας
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Λήψη μέτρων ασφαλείας λόγω αύξησης απορροής υδάτων από το Φράγμα Καστρακίου