Εντός Μαρτίου του 2022 το Forum Ορεινής Τριχωνίδας στο Θέρμο

Το Forum Ορεινής Τριχωνίδας είναι πραγματικότητα αφού για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στο Θέρμο στο Ξενοδοχείο ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» από 11– 13 Μαρτίου 2022.

  • Η αξιοποίηση της Λίμνης Τριχωνίδας, οι Τουριστικές Υποδομές και οι Οδικοί Άξονες, οι Χρηματοδοτικές ευκαιρίες, η υγεία και ο αθλητισμός της Ορεινής Τριχωνίδας, η Πολιτιστική Ταυτότητα της Περιοχής, ο Θρησκευτικός Τουρισμός, η Γευσιγνωσία Τοπικών Προϊόντων είναι μερικές από τις θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν.

33 γνωστοί και καταξιωμένοι ομιλητές σε 15 διαφορετικές συνεδρίες και περισσότερες από 25 επιχειρήσεις, φορείς και παραγωγοί σας περιμένουν στους χώρους του Ξενοδοχείου ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ στο όμορφο Θέρμο Τριχωνίδας.

Καινοτομία της εκδήλωσης η παρουσία διεθνών Επιμελητηρίων, Πρεσβειών και επιχειρηματιών από την Αμερική, την Γερμανία και την Αλβανία αναζητώντας συνεργασίες και επαφές αλλά και η για πρώτη φορά παρουσίαση της Πλατφόρμας μέσω της οποίας θα προβάλλεται η Τριχωνίδα.

Το ταξίδι πληροφόρησης και ενημέρωσης για το FORUM ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ξεκίνησε…