Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια γιορτάστηκε και φέτος η μεγάλη γιορτή της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιοχώρι Σαργιάδας.
- Πολλοί πιστοί προσκύνησαν τόσο χθες το απόγευμα στον πανηγυρικό εσπερινό όπου πραγματοποιήθηκε και αρτοκλασία υπέρ Υγείας όλων των κατοίκων του χωριού, όσο και ανήμερα.
Χθες μετά το πέρας του εσπερινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας διένειμε σε όλους τους παρευρισκόμενους δωρεάν σουβλάκια και άλλα εδέσματα.
Σήμερα μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν σε όλους τους πιστούς γλυκίσματα και αναψυκτικά προσφορά του Συλλόγου.













Σχετικά Άρθρα
«Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!
«The Voice of Greece»: Ο APON από τον Αστακό τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας τα «Κρυφά Μονοπάτια»!