Επαναδραστηριοποίηση Συλλόγου για την ανάδειξη της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Χούνιστας

Μία νέα σελίδα ξεκινάει να γράφεται στα ορεινά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στον οικισμό της Χούνιστας που βρίσκεται σε υψόμετρο 540μ στις παρυφές του Αρακύνθου.

  • Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Χούνιστας» ανέδειξαν  νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με νέα άτομα να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης,  με μεγαλύτερη αυτή της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του οικισμού της Χούνιστας συμπεριλαμβανομένης και της ιστορικής  Ι.Μ Αγίου Γεωργίου που χρονολογείται περίπου στα 1800μ.χ .

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να έχει δίπλα του τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του. Χρειαζόμαστε τις ιδέες σας, τις τυχόν γνώσεις και ικανότητες που έχετε αλλά και την απλή σας παρουσία σε ό,τι διοργανώνουμε ώστε συλλογικά να καταφέρουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές την ιστορία του οικισμού μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με βάση τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συλλόγου:

Πρόεδρος: Πρέντζας  Θ. Ευθύμιος

Αντιπρόεδρος: Κατσαρός Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας: Παπαγεωργίου Ι. Γεώργιος

Ταμίας: Κολώνιας Δ. Γεώργιος

Μέλη:

Δρόσος Κων/νος, Κολώνιας Ελευθέριος, Τσαμαδιάς Παναγιώτης

Στο πλαίσιο αυτό και για να υπάρξει μία πιο άμεση και  εποικοδομητική συνεργασία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail του Συλλόγου [email protected]

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.