Επανόρθωση

Στις 19 Ιουλίου του 2021 και σε δημοσίευμα μας με τίτλο: «Πάλαιρος: «Να ακουστεί η αλήθεια μου», λέει η ιδιοκτήτρια του καφέ που συνελήφθη» από καθαρή αβλεψία αναφέρεται το όνομα του αστυνομικού Χρήστου Πετρόπουλου του Λάμπρου, στην απάντηση σε ανάρτησή που μας διατύπωσε η κ. Αννίτα Δάγλα σχετικά με επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο κατάστημα εστίασης που διαθέτει στην Πάλαιρο. 

  • Ο όμιλος «Αγρίνιο 365 Ι.Κ.Ε.» και οι ιστοσελίδες AgrinioTimes.gr και Antenna-Star.gr ξεκαθαρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαμε πρόθεση να βλάψουμε και να συκοφαντήσουμε τον κ. Χρήστο Πετρόπουλο τον οποίο δεν γνωρίζουμε προσωπικά και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκ παραδρομής και εσφαλμένως, κατά την αντιγραφή της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την κ. Αννίτα Δάγλα αναφέρθηκε το πλήρες όνομα του κ. Πετρόπουλου.

Το γεγονός οφείλεται σε καθαρή δική μας αβλεψία και δεν υπήρχε ούτε σκοπός, ούτε δόλος εκ μέρους μας, συκοφάντησης του συγκεκριμένου Αξιωματικού τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα.

Σωκράτης Τσόμπος