Επικεφαλής και Υποψήφιοι του Συνδυασμού «ΜΑΖΟΙ» στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου (Photo)

Το Νοσοκομείο επισκέφθηκαν την Πέμπτη ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΜΑΖΟΙ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος συνοδευόμενος αντιπροσωπεία του συνδυασμού προκειμένου να συναντηθεί με τη Διοικητή του Νοσοκομείου κα. Ελένη Φιλιπποπούλου και τον Πρόεδρο εργαζόμενων κ. Κώστα Καραγκούνη.

  • Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπήρξε ενημέρωση για τη δύσκολη κατάσταση του Νοσοκομείου μας και τις ελλείψεις σε Διοικητικό, Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να ενταχθεί το Νοσοκομείο σε χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν τη συντήρηση και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

«Θέση του Συνδυασμού μας είναι ότι το Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου είναι απαραίτητο, πρέπει να ενισχυθεί άμεσα και να λειτουργεί ανεξάρτητα με δική του Διοίκηση, η δε λειτουργία του αποτελεί κόκκινη γραμμή για εμάς.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας θα αναλάβουμε πρωτοβουλία ώστε σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς να ετοιμαστεί φάκελος τεκμηρίωσης της ύπαρξης του Νοσοκομείου μας και ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σε μια καμπάνια ενημέρωσης αλλά και αναζήτησης συμμάχων ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.