Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη νέα προσωρινή Γέφυρα στον Ποταμό Εύηνο από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, που αφενός θα δώσει γρήγορη λύση στο πρόβλημα της προσπελασιμότητας των πολιτών της περιοχής και αφετέρου, αποτελεί το πρώτο βήμα για την εκκίνηση κατασκευής της νέας Οδικής Γέφυρας στη θέση εκείνης που «λαβώθηκε» από τις περσινές κακοκαιρίες, αλλά και σύγχρονων αντιπλημμυρικών έργων στον Ποταμό.
- «Βρεθήκαμε σήμερα στον χώρο των εργασιών με το βλέμμα στον καιρό (καθώς επίκειται κακοκαιρία) και στον χρόνο (ενόψει της χειμερινής περιόδου).
Και είχα την ευκαιρία να υπογραμμίσω ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι έτοιμες να συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων και να βοηθήσουν τους αναδόχους, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Παρακολουθούμε αδιάλειπτα την εξέλιξη του σημαντικού έργου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Ο Ολυμπιακός προηγείται παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού
Stoiximan SL1 – Τέλος Παιχνιδιού: Ο Παναιτωλικός έχασε στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό
Stoiximan SL1 – Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο Ημίχρονο αν και μας απείλησαν»