Τα νέα γραφεία του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματικη ασθένεια «Φλόγα», στην οδό Παπαϊωάννου 38 στο Αγρίνιο, επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας.

- Η ανακοίνωση του Συλλόγου Σαργιάδας:
Επισκεφθήκαμε τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικη ασθένεια «Φλόγα» Αγρινίου για να σταθούμε και εμείς αρωγοί στην εξαιρετικη προσπάθεια που επιτελείται στη δομή.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πρωτεργάτρια κ. Παπαγιάννη Ελένη.
Στεκόμαστε ολόψυχα στο πλευρό όλων αυτών που προσφέρουν χρόνο και φροντίδα για να παραμείνει άσβεστη η «Φλόγα» της αγάπης και της αλληλεγγύης.







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Λεμπέσης: «Η Σία Κοσιώνη είναι σε συνθήκη ανάρρωσης, ξεκούρασης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο»
Γλυφάδα: Η δολοφονία της μητέρας του το 2014, η αποφυλάκιση το 2018 και το νέο έγκλημα με θύμα τον πατέρα του
Τρίκαλα – «Βιολάντα»: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο, 5 νεκρές εργαζόμενες