Eως αύριο παρατείνεται η υποβολή των αιτήσεων ένταξης στον έκτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής καθώς και διεύρυνση των δικαιούχων προβλέπει η απόφαση Yπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης η οποία δημοσιεύθηκε σε Φ.Ε.Κ..
- Σύμφωνα με την απόφαση, την οποία επικαλείται το ΑΜΠΕ, στους δικαιούχους περιλαμβάνονται και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), οι Οργανισμοί Λιμένων και οι επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α. που δραστηριοποιούνται στους κλάδους «Υπηρεσίες χιονοδρομικού κέντρου» (Κ.Α.Δ. 93.29.19.07) και «Υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών» (Κ.Α.Δ. 96.04.10.04).
Ορίζεται επίσης ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος και τα συνοδευτικά στοιχεία υποβάλλονται στην πλατφόρμα έως την 24η Φεβρουαρίου 2021.
newsbeast.gr
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – Τέμπη: Δρώμενο μνήμης και θυμού από τον Εμπορικό Σύλλογο
Αλέξης Κούγιας: «Έφυγε» σε ηλικία 74 ετών
Αγρίνιο – Τέμπη: Χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών σε ειρηνική πορεία