Επιστροφή στο ραδιόφωνο

Τοπική ενημέρωση και ψυχαγωγία, στον antenna-star 103,5 – To ραδιόφωνο, όπως θα θέλαμε να είναι! Ξεκινά τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου το νέο πρόγραμμα.

  • Ο antenna-star, το ραδιόφωνο που δεκαετίες τώρα συντροφεύει τις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας, με μουσική, με ταξίδια στη φαντασία, με ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, για όλα όσα μας αφορούν, το ραδιόφωνο που έχει ταυτίσει το όνομά του με την τοπική ιστορία στα FM, υπό νέα διεύθυνση πια και με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, έρχεται δυναμικά να γράψει στα ερτζιανά κύματα το νέο κεφάλαιο στην μακρόχρονη διαδρομή του.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, η τοπική ενημέρωση ξεκινά στις 7.00 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, για να ακολουθήσουν οι μεσημεριανές, απογευματινές, βραδινές και μεταμεσονύχτιες ακόμη μουσικές εκπομπές , σε μια μοναδική συνεργασία με το πολυβραβευμένο και με παγκόσμιες διακρίσεις NGradio.

Η συνεργασία του antenna-star με το NGradio διαμορφώνει ένα νέο, εντελώς διαφορετικό και πρωτοπόρο πεδίο στα FM, δίνοντας στο τοπικό ραδιόφωνο τη διάσταση που πρέπει να έχει ένα ραδιόφωνο, αυτή δηλαδή που έχασε στα χρόνια της απόλυτης επικυριαρχίας της τηλεόρασης: εκπομπές λόγου, με άποψη και πλήρη ελευθερία στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, με σεβασμό στον ακροατή, σεβασμό στην είδηση, σεβασμό στη μουσική.

Επιστροφή στο ραδιόφωνο, λοιπόν.

Στο καλό ραδιόφωνο, αυτό που αγαπήσαμε απ’ τα παιδικά μας χρόνια. Αυτό που μας έμαθε να ονειρευόμαστε, να ερωτευόμαστε, να τραγουδάμε αυτά που αισθανόμαστε. Το ραδιόφωνο που έχει άποψη, αλλά ποτέ δεν θα προσπαθήσει να την επιβάλει. Το ραδιόφωνο που αγαπά την αλήθεια και θα την υπερασπιστεί με κάθε τίμημα. Το ραδιόφωνο που ανοίγει ένα ελεύθερο βήμα επικοινωνίας με όλους εσάς.

Το δικό μας, το δικό σας ραδιόφωνο.