Επίθεση στα γραφεία του Κ.Κ.Ε. στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Το Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλει επίθεση στα γραφεία του, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

  • Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Το βήμα που έγινε στις 21 Μάη να γίνει άλμα στις 25 Ιούνη!

Τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών, κατά των γραφείων του Κ.Κ.Ε. στην ιστορική και με δεσμούς γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου με το Κόμμα, που σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, καταγγέλλει η Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε.»

Καλεί τον λαό να ισχυροποιήσει το Kόμμα στις 25 Ιούνη και επισημαίνει:

«Μέσα στη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, φασίστες που βγήκαν απ’ τα λαγούμια τους, που ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια, επιτέθηκαν στα γραφεία του Κ.Κ.Ε.

Φαίνεται πως τους ενοχλεί ότι για πρώτη φορά στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου το Κόμμα έχει γραφεία που λειτουργούν καθημερινά συζητώντας με τον λαό. Φαίνεται πως ενοχλούνται, επίσης, από το γεγονός ότι το Κ.Κ.Ε. είχε άνοδο σε ψήφους και ποσοστό, βγήκε τρίτο κόμμα στη συγκεκριμένη περιοχή, τις θέσεις του αποδέχονται ευρύτερα εργαζόμενοι, λαϊκά στρώματα και νεολαία.

Καλούμε τον λαό να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες. Δεν πτοούμαστε όσο και αν το θέλουν από τέτοιου είδους ενέργειες. Με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δίνουμε τη μάχη και των εκλογών.

Καλούμε τον λαό να δώσει την απάντησή του, το βήμα που έγινε στις 21 Μάη να γίνει άλμα στις 25 Ιούνη με ακόμη πιο δυνατό Κ.Κ.Ε., για να τους χαλάσουμε τα σχέδια για 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση.

Πιο δυνατό Κ.Κ.Ε. – Δυνατός ο λαός!».