Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μέσα από το Νοσοκομείο δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της

Πρόσφατα μπήκε ξανά στο Θριάσιο Νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες

  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει εδώ και 13 μήνες έναν Γολγοθά δίχως τέλος μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την 35χρονη Έφη Κ. πριν από περίπου έναν χρόνο.

Το καυστικό υγρό με τον οποίο την έλουσε κυριολεκτικά της έχει προκαλέσει σοβαρά εκτεταμένες βλάβες τόσο στο πρόσωπο και στο σώμα. Η άτυχη Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Πρόσφατα μπήκε ξανά στο Θριάσιο Νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες. Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί και σοκάρει δείχνοντάς το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της.

Μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αλεξανδρή η Ιωάννα λέει στο protothema.gr πως «είμαι ευτυχισμένη που ξαναμπαίνω στο πρόγραμμα των χειρουργείων όσο κι αν είναι επώδυνο με την προσδοκία ότι κάποια στιγμή ο Γολγοθάς μου θα τελειώσει. Περιμένω να προσδιοριστεί γρήγορα το δικαστήριο ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη». Όπως ο ίδιος λέει η αγωνία της για την καλυτέρευση της υγείας της είναι μεγάλη και παραμένει μαχήτρια έχοντας την αγάπη των δικών της ανθρώπων αλλά και της οικογένειάς της».

protothema.gr