Η Επιτροπή Ειρήνης Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποίησε πως η Λιάνα Κανέλλη τη 12η Μαΐου θα βρίσκεται στο Αγρίνιο για συμμετοχή σε βιβλιοπαρουσίαση.
Η Επιτροπή Ειρήνης Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», διοργανώνουν τη Δευτέρα, 12 Μαΐου, στις 7:30 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πρώην Λαχαναγορά), βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αντιγόνη στη Χάγη. Η κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στη Δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς».
Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, Δημοσιογράφος, Βουλευτής Κ.Κ.Ε., ο Αριστείδης Λαμπρούλης, μεταφραστής , επιμελητής της έκδοσης.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βάνα Πατρινού, Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Καραγκούνης: Στο Μεσολόγγι για την έκθεση «Ελλήνων Αίμα» του Ευάγγελου Τύμπα







Σχετικά Άρθρα
Αγιασμός – Γιώργος Παπαναστασίου: «Το Σχολείο συμβάλλει στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο»
Τραγωδία στη Γαβαλού Αγρινίου: Άνδρας άνω των 50 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Μανούσος Φαρμάκης: Νεκρός στο Αγρίνιο ο 32χρονος αδερφός της Όλγας και της Γωγώς