Με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο στους εργαζόμενους της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας στους εργαζόμενους της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας.

  • Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. κ.κ. Δημήτρης Κοντός και Αντώνης Κωνσταντής, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το αντικείμενο, μετέδωσαν με αποτελεσματικό τρόπο πολύ χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η εκπαίδευση είχε ως στόχο την εξοικείωση των εργαζομένων της ΕΨΥΠΕΑ σε πραγματικές συνθήκες πρώτων βοηθειών, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τις επιστημονικές γνώσεις που διδάχτηκαν στο σεμινάριο.

Το σεμινάριο ήταν προσαρμοσμένο στο περιβάλλον λειτουργίας της ΕΨΥΠΕΑ και βοήθησε ουσιαστικά το προσωπικό της να νιώσει έτοιμο να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα έκτακτα περιστατικά.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Δημήτρη Κοντό και Αντώνη Κωνσταντή για την εξαιρετική τους παρουσίαση, την Διευθύντρια του Παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας κα. Αγγελική Κανελλοπούλου καθώς και την Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης κα. Ρουμπίνα Παπακωνσταντινοπούλου, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους και την άψογη συνεργασία τους.