Έρχονται ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Με τηλεοπτικό μήνυμα την Τετάρτη ή την Πέμπτη στις 22 του μηνός, εκτιμάται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για εορτασμό του Πάσχα αλλά και θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη επιστροφής σε κανονικότητα.

  • Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός μέσα από το διάγγελμα αυτό θα εξηγήσει τους λόγους που μας οδηγούν σε ένα ακόμη Πάσχα στην πόλη αλλά ταυτόχρονα θα επισημάνει πως πολύ σύντομα θα δούμε «φως στον ορίζοντα» με επιστροφή στην κανονικότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος για «ημερομηνία ορόσημο τα μέσα Μαΐου, όπου σκοπεύουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό μας -ο οποίος είναι τόσο σημαντικός για την ελληνική οικονομία- σε επισκέπτες από το εξωτερικό υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί θα είναι είτε εμβολιασμένοι, είτε θα έχουν περάσει την ασθένεια, είτε θα έχουν έρθει με ένα αρνητικό test», έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του σε διαδικτυακό σεμινάριο στο πλαίσιο της «Πολιτικής Ακαδημία Στελεχών Plus» της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Η ελληνική οικονομία μετά την πανδημία – Ταμείο Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, Μεταρρυθμίσεις».

  • Έτσι ο πρωθυπουργός έθεσε ως το απόλυτο ορόσημο για το “άνοιγμα” της οικονομίας και της κοινωνίας τα μέσα Μαΐου. Παράλληλα αποκάλυψε πως εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για τον οδικό χάρτη της εξόδου από το lockdown.

iapopsi.gr