Στην εποχή της «πράσινης» ενέργειας μπαίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού το υπουργείο Εθνικής Αμυνας βάζει σε εφαρμογή ένα μεγάλο σχέδιο με στόχο οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρας όχι μόνο να μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό τους αποτύπωμα, αλλά κάποιες απ’ αυτές να γίνουν εντελώς αυτόνομες ενεργειακά.
Επιδίωξη είναι δηλαδή τα στρατόπεδα που βρίσκονται σε περιοχές με αφθονία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολική, ηλιακή, κύματος) να τις εκμεταλλευτούν στο 100% και έτσι να παράγουν τα ίδια την ενέργεια που χρειάζονται.
Με αυτό το νέο μοντέλο κάλυψης ενεργειακών αναγκών, στρατόπεδα, στρατιωτικά νοσοκομεία και φυλάκια θα εξοικονομούν σημαντικούς πόρους.
«Agrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr, AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (01/05): Συννεφιασμένη Πρωτομαγιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ο Καιρός (30/04): Ηλιοφάνεια με διαστήματα συννεφιάς στο Αγρίνιο, έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Mega Channel: Ο Γιάννης Τάτσης από τον Βάλτο Αμφιλοχίας στο «The Chase» της Μαρίας Μπεκατώρου!