Η Eισαγγελία αποφάσισε τη διενέργεια πραγμνατογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, που ήταν η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.
- Όπως τόνισε ο Δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News», η δικογραφία που έχει σχηματιστεί έφτασε στις εισαγγελικές αρχές τον Αύγουστο, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.
Επομένως, θα κληθεί πραγματογνώμονας για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, εάν ήταν παθολογικά ή όχι. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εκταφής.
Σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία της Ευγενίας Κούτρα, οι πρώτοι δύο όροφοι του σπιτιού της, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί πριν μερικούς μήνες, αναμένονται να αποσφραγιστούν εντός των επόμενων ημερών.
newsit.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Ουνάι Γκαρσία θα χειρουργηθεί αλλά μάλλον δεν συνεχίζει, ανανεώνει ο Μλάντεν!
Παπαναστασίου – Ζαρκαβέλης: «Το Αγρίνιο υποδέχεται τον πρώτο μεγάλο τερματισμό του Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2026»
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά