Οι Εθελοντές Πυροσβέστες εξέδωσαν ανακοίνωση στη μνήμη του Αγρινιώτη Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα, έπεσε εν ώρα καθήκοντος.
Πιο αναλυτικά:
«Ξημερώματα 6ης Σεπτεμβρίου 2020, σε ηλικία μόλις 27 ετών, έπεσε εν ώρα καθήκοντος, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Αγρίνιο.
Ο Παναγιώτης αφιέρωσε τη ζωή του στην προστασία του συνανθρώπου.
Με ανιδιοτέλεια και πίστη στο ιδανικό του εθελοντισμού, στάθηκε στην πρώτη γραμμή, εκεί όπου η αφοσίωση δοκιμάζεται στην πράξη.
Η θυσία του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.
Η μνήμη του δεν είναι απλώς ανάμνηση, αλλά πηγή δύναμης και έμπνευσης για κάθε άνθρωπο που υπηρετεί και αγαπά το Πυροσβεστικό Σώμα».
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: 6 Σεπτεμβρίου απογευματινή συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Κεντρική Πλατεία
Πηγή: Εθελοντές Πυροσβέστες: «5 χρόνια χωρίς τον Αγρινιώτη Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα»







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Λεμπέσης: «Η Σία Κοσιώνη είναι σε συνθήκη ανάρρωσης, ξεκούρασης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο»
Γλυφάδα: Η δολοφονία της μητέρας του το 2014, η αποφυλάκιση το 2018 και το νέο έγκλημα με θύμα τον πατέρα του
Τρίκαλα – «Βιολάντα»: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο, 5 νεκρές εργαζόμενες