Εθελοντική αιμοδοσία στο Ευηνοχώρι

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα 4-4-2021 στο χωριό μας σε συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ευηνοχωρίου “Ο Άγιος Χαράλαμπος” και το Γ.Ν Μεσολογγίου.

  • Κινητή μονάδα αιμοληψίας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχθηκε στον χώρο της Κοινότητας Ευηνοχωρίου τους αιμοδότες που πρόσφεραν το πολυτιμότερο αγαθό , το αίμα τους, για όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.

Συγκεντρώθηκαν 25 φιάλες αίματος από την σημερινή αιμοδοσία στο χωριό μας.

Παραβρέθηκαν ο διοικητής του Γ.Ν Μεσολογγίου κ. Παπαδόπουλος Πάνος και ο διευθυντής διεύθυνσης υγιεινής νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Χαιδής Κώστας που ευχαρίστησαν τον σύλλογο “Ο Άγιος Χαράλαμπος” και τους αιμοδότες για την μεγάλη προσφορά τους δεδομένου ότι πανελλαδικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αποθέματα αίματος.

Όσο για τον σύλλογο αιμοδοτών “Ο Άγιος Χαράλαμπος” εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στον δήμο Ι.Π Μεσολογγίου σε αποθεματικό (164 φιάλες πριν την αιμοδοσία) όσο και σε συμμετοχή συγχωριανών μας και αυτό πιστώνεται στα μέλη του Δ.Σ που διαχειρίζονται σωστά και με κανόνες (αναπλήρωση) στα αποθεματικά που υπάρχουν.

Επίσης να τονίσουμε ότι η γιατρός του χωριού μας κ. Ζωή Καλιαννέζου – Κοντού συνταγογραφεί δωρεάν μια φορά το χρόνο αιματολογικές εξετάσεις σε όλους τους αιμοδότες του αιμοδοτικού συλλόγου Ευηνοχωρίου “Ο Άγιος Χαράλαμπος”.

Ακολουθεί η λίστα των συμμετεχόντων στην αιμοδοσία.

Λαναράς Γ. Ευάγγελος

Ρέγκλης Δ. Παναγιώτης

Κυτάγιας Β. Ιωάννης

Παπασαράτης Χ. Γεώργιος

Τσέλιου Ν. Ηλιάννα

Γκόπος Σ. Λάμπρος

Στρατογιάννης Π. Γρηγόριος

Φονταλής Β. Γεώργιος

Αναγνωστόπουλος Ελ. Ιωάννης

Διαμαντόπουλος Π. Ιωάννης

Ζαρκάδας Β. Σπύρος

Παλασκώνης Δ. Κωνσταντίνος

Λαναράς Ν. Αθανάσιος

Φούντας Ι. Διονύσιος

Σαρρής Ν. Χρήστος

Μάνθου Ι. Νικολίτσα-Χριστίνα

Μαυραγάνης Ν. Σταύρος

Σαρρή Ελ. Αλεξάνδρα

Κατσώτας Δ. Χρήστος

Σαρρής Δ. Νικόλαος

Κολοβός Ε. Βασίλειος

Ξηρός Γ. Χρήστος

Παπανικολάου Π. Αλεξάνδρα

Μάνθου Γ. Βενετία

Χουλιάρας – Ψεύτης Χ. Δημήτριος

Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες.

evinochori-kalidona.gr