Η Ετήσια Δράση της Γενικής Εφορείας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με την 37η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Συνάντηση των Προσκόπων, πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο (Πέμπτη, 28 Απριλίου – Σάββατο, 30 Απριλίου 2022), στην πόλη μας, με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου.
- 800 Πρόσκοποι ηλικίας 16 έως 18 ετών από ολόκληρη την Ελλάδα φιλοξενούνται σε σχολικά συγκροτήματα στο Αγρίνιο, για να λάβουν μέρος σε μία σειρά δραστηριοτήτων και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Αιτωλοακαρνανίας.
Η Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών της Γενικής Εφορείας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, κα. Λένα Αποστόλου μίλησε στο Agrinio365 TV και στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) για τη φετινή δράση και τους στόχους της.
























Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Να μπείτε στις αίθουσες με καθαρό μυαλό και πίστη στον εαυτό σας»
Σπ. Διαμαντόπουλος για Πανελλαδικές: «Κι αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα που ονειρευτήκατε μη σταματήσετε να ονειρεύεστε»
Δημήτρης Τραπεζιώτης για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Καμία εξέταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αξίζει περισσότερο…»