Στο Final Four του 2025 της Euroleague Basketball ο Ολυμπιακός με 97-93 επί του Παναθηναϊκός τερμάτισε 3ος για… τρίτη φορά!
Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη φετινή του πορεία στην Ευρωλίγκα με μια εντυπωσιακή νίκη στον μικρό τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με σκορ 97-93 και κατακτώντας την τρίτη θέση της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Πειραιά στηρίχθηκε στην εξαιρετική επιθετική απόδοση των Άλεκ Πίτερς και Σάσα Βεζένκοφ, που βρέθηκαν σε δαιμονιώδη φόρμα.
Ο Πίτερς πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, σκοράροντας 32 πόντους με 5/7 δίποντα και 6/11 τρίποντα, αποδεικνύοντας την εκτελεστική του δεινότητα.
Στο πλευρό του, ο Βεζένκοφ επανήλθε δυναμικά μετά τον απογοητευτικό Hμιτελικό με τη Μονακό, σημειώνοντας 23 πόντους με 5/6 τρίποντα.
Οι δύο φόργουορντ πέτυχαν συνολικά 55 από τους 97 πόντους του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας τον καθοριστικό ρόλο τους στο παιχνίδι.
Την επιθετική τριπλέτα της ομάδας συμπλήρωσε ο Μόουζες Ράιτ με 19 πόντους, με τους τρεις παίκτες να προσφέρουν 74 πόντους συνολικά, οδηγώντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη νίκη και στην τρίτη θέση της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Διαβάστε επίσης: Euroleague Basketball – Final Four 2025: Η Μονακό με τον «Kill Bill» στον Μεγάλο Τελικό!
Πηγή: Euroleague Basketball – Final Four 2025: Ο Ολυμπιακός τερμάτισε 3ος για… τρίτη φορά!
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Παναιτωλικός: Οι νέες φανέλες παρουσιάζονται στην Πλατεία του Γηπέδου την Τρίτη, 8 Ιουλίου
Μάκης Γκαγκάτσης: «Θρίαμβος και έμπνευση η κατάκτηση του UEFA Euro 2004 από την Εθνική»
Μεσολόγγι – «Navy Week Run»: Στις 20:00 και όχι στις 19:00 η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου