Η Eurovision 2025 μπορεί να διεξάγεται μήνα Μάιο όμως ο Εθνικός Τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου και θα έχει άρωμα… Μεσολογγίου!
Ο λόγος για τον χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό που μαζί με τους παρουσιαστές Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά ετοιμάζουν κάτι μοναδικό που έχει πολλά χρόνια να συμβεί σε Εθνικό Τελικό.
Σύμφωνα με τη Διαύγεια το κόστος του ανέρχεται στις 195.000 ευρώ συν Φ.Π.Α. και άλλες 24.000 ευρώ για την επινοικίαση του χώρου που δεν είναι άλλος από το Christmas Theater.
Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους να σημειωθεί πως αναμένεται ειδική εκπομπή από τη Δημόσια Τηλεόραση μέσω της οποίας θα γίνουν γνωστοί οι 12 του Μεγάλου Τελικού ενώ δεν αποκλείεται να μάθουμε και τα κομμάτια τους.
Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος είναι πως συνολικά υποβλήθηκαν 187 υποψηφιότητες.
Διαβάστε επίσης: «Τα Χριστούγεννα Αυτά»: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο πιο… προσωπικό τραγούδι με Παναιτωλικό!
Πηγή: Eurovision 2025: Με άρωμα… Μεσολογγίου ο Εθνικός Τελικός!







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – «Toy Story 5»: Από 2 έως 5 Ιουλίου στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
Αγρίνιο: Το «Ελλάδα 3.0» στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
Μεσολόγγι: Η ναυτική ιστορία της Ιεράς Πόλεως στο επίκεντρο της εκδήλωσης στην Κατοχή