Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών ολοκληρώθηκε με την Εθνική να «σπάει» το ρόδι και να κατακτά για πρώτη φορά Μετάλλιο, έστω κι αν αυτό είναι το Χάλκινο!
Η Εθνική Πόλο Ανδρών κατέκτησε το πρώτο της Χάλκινο Μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ιταλίας με 12-5 στον μικρό τελικό.
Στην τρίτη της παρουσία σε αγώνα για το Χάλκινο, μετά το 1999 και το 2016, η Ελλάδα έδειξε χαρακτήρα, με «ατσάλινη» άμυνα και κορυφαίο τον Ζερδεβά (11 αποκρούσεις).
Επιθετικά ξεχώρισαν οι Αργυρόπουλος, Γκιουβέτσης, Κάκαρης και Καλογερόπουλος, σε μια απόλυτα δίκαιη και ιστορική νίκη.
Διαβάστε επίσης: Ερασιτέχνης Παναιτωλικός – Τμήμα Υδατοσφαίρισης: Έκανε το 2/2 στην Πάτρα και προχωρά δυνατά!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Αγρινιώτης Θανάσης Προδρομίτης υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν είπε το δικό του «αντίο» μετά από 4 χρόνια
Χριστίνα Σταρακά: «Ναι στην πραγματική ανάπτυξη της Βασιλίτσας, όχι στην πρόχειρη και προβληματική παραχώρηση»