Ο Μητροπολίτης Κοσμάς έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία – Αισιοδοξούν οι γιατροί – Εξακολουθεί να θεωρείται σοβαρή η κατάσταση της υγείας του
- Αποσωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς που στα 76 του χρόνια δίνει τη «μάχη» για τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών από τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να πουν τίποτα για την κατάσταση της υγείας του, καθώς ο Μητροπολίτης έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία. Ελπίζουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.
Ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό» από τις 2/12, ενώ στην αρχή είχε ήπια συμπτώματα.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Μετ’ εμποδίων για τον αγώνα κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης
Superbet League 2 – Μαρκό: Ανανέωσε μέχρι το 2028 ο Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Τσάκνης!
Ηλίας Κουτσουπιάς: Κίνηση-ματ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς της Εθνικής με τον Αγρινιώτη της Άντερλεχτ!