Ευάγγελος Σιαφάκας στον Antenna Star: «Το χειροκρότημα και οι υποσχέσεις ήταν ψεύτικα» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή την χθεσινή τους ανακοίνωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

  • Ο κ. Σιαφάκας τοποθετήθηκε για την έκδοση αυτής της ανακοίνωσης η οποία έγινε ύστερα από την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών κάτι που -σύμφωνα με τον Πρόεδρο- καταστρατηγεί συνταγματικά δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες των ανθρώπων της υγείας οι οποίοι είναι οι πλέον αρμόδιοι στην αντιμετώπιση νοσημάτων και του κορωνοϊού.

Επίσης, τόνισε ότι σύμφωνα με στοιχεία της πολιτείας το 10% των εργαζομένων στην υγεία δεν έχουν εμβολιαστεί μιας και έχουν τις δικές τους αμφιβολίες. Ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ των εμβολιασμών και κατά της υποχρεωτικότητας υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η κάθε περίπτωση είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση και το ιατρικό ιστορικό του καθενός είναι μοναδικό. 

Στην ίδια συνέντευξη ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. Αιτωλοακαρνανίας καθώς υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε ασθενοφόρα αλλά και στη στελέχωση με προσωπικό.

Ακούστε, αναλυτικά, όλη τη συνέντευξη του κ. Σιαφάκα στον Antenna Star 103.5: