Ευχαριστίες Δημάρχου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, για την παραχώρηση απορριμματοφόρου
- Τις ευχαριστίες του στους Δημάρχους Γεώργιο Παπαναστασίου, Γιάννη Φωστηρόπουλο και Σίμο Ρούσσο για την παραχώρηση απορριμματοφόρων, εκφράζει ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.
Ειδικότερα οι Δήμοι Αγρινίου και Παλαιού Φαλήρου παραχώρησαν στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου από ένα απορριμματοφόρο, για ένα μήνα, ενώ ο Δήμος Χαλανδρίου ένα απορριμματοφόρο για τρεις μήνες.
«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους τρεις Δήμους για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημα που υποβάλαμε μέσω της ΚΕΔΕ. Σε τέτοιες περιπτώσεις η πρόθυμη στάση και η έμπρακτη στήριξη μεταξύ Δήμων, κυρίως σε θέματα καθημερινότητας, αποτελεί σημαντικό πυλώνα συνεργασίας και ουσιαστική κίνηση στήριξης.» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Η Π.Α.Ε. φαίνεται να στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, παρά τις φήμες για Βόκολο!
Καμαρούλα Αγρινίου: Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν για απόπειρα διάρρηξης
Αγρίνιο: Αναστολή λειτουργίας Δημοτικών Δομών την Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2026