αλεύρι γ.ο.χ., προαιρετικά, για το άνοιγμα της ζύμης
200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
θυμάρι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
Χωρίζουμε την έτοιμη ζύμη για πίτσα σε 2 κομμάτια και πλάθουμε με τα χέρια μας 2 μπαλάκια.
Στον πάγκο εργασίας ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη τα 2 μπαλάκια δημιουργώντας 2 μικρά οβάλ πεϊνιρλί. Αν κολλάει η ζύμη, αλευρώνουμε ελαφρά τον πάγκο εργασίας.
Γεμίζουμε τα πεϊνιρλί με τον μαγειρεμένο κιμά και πασπαλίζουμε με το τσένταρ.
Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι.
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Η Χλόη εκλιπαρεί τον Πατέρα Νικόλαο να τη βοηθήσει
«Ο Τιμωρός»: Το τραπέζι του Μάρκου είναι στρωμένο με.. παγίδες!
«Grand Hotel»: Γεμάτα ανατροπές τα 3 πρώτα επεισόδια του 2025!