αλεύρι γ.ο.χ., προαιρετικά, για το άνοιγμα της ζύμης
200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
θυμάρι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
Χωρίζουμε την έτοιμη ζύμη για πίτσα σε 2 κομμάτια και πλάθουμε με τα χέρια μας 2 μπαλάκια.
Στον πάγκο εργασίας ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη τα 2 μπαλάκια δημιουργώντας 2 μικρά οβάλ πεϊνιρλί. Αν κολλάει η ζύμη, αλευρώνουμε ελαφρά τον πάγκο εργασίας.
Γεμίζουμε τα πεϊνιρλί με τον μαγειρεμένο κιμά και πασπαλίζουμε με το τσένταρ.
Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι.
Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Exathlon»: Αποχώρησε η Στεφανία Γκλάρα, πλησιάζει ο αγώνας Ελλάδα – Μεξικό!
«Η Γη της Ελιάς»: Ο 5ος κύκλος ξεκινά με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις!
Ημερήσιες Προβλέψεις για τα Ζώδια (19/09)