αλεύρι γ.ο.χ., προαιρετικά, για το άνοιγμα της ζύμης
200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
θυμάρι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
Χωρίζουμε την έτοιμη ζύμη για πίτσα σε 2 κομμάτια και πλάθουμε με τα χέρια μας 2 μπαλάκια.
Στον πάγκο εργασίας ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη τα 2 μπαλάκια δημιουργώντας 2 μικρά οβάλ πεϊνιρλί. Αν κολλάει η ζύμη, αλευρώνουμε ελαφρά τον πάγκο εργασίας.
Γεμίζουμε τα πεϊνιρλί με τον μαγειρεμένο κιμά και πασπαλίζουμε με το τσένταρ.
Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι.
Σχετικά Άρθρα
«Deal»: Ο Πάνος από την Αχαΐα ήθελε να προσφέρει χρήματα σε όσους τον βοήθησαν μετά το τροχαίο
«Άγιος Έρωτας»: Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του, η Χλόη ζητά τη βοήθεια του Πάτερ Νικόλαου
«Η Γη της Ελιάς»: Η Ειρήνη και ο Παρασκευάς δίνουν ένα φιλί και τους βλέπει ο Πατήρ Τιμόθεος