Συστατικά
- 400 γρ. έτοιμη ζύμη πίτσας
- αλεύρι γ.ο.χ., προαιρετικά, για το άνοιγμα της ζύμης
- 200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- θυμάρι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
- Χωρίζουμε την έτοιμη ζύμη για πίτσα σε 2 κομμάτια και πλάθουμε με τα χέρια μας 2 μπαλάκια.
- Στον πάγκο εργασίας ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη τα 2 μπαλάκια δημιουργώντας 2 μικρά οβάλ πεϊνιρλί. Αν κολλάει η ζύμη, αλευρώνουμε ελαφρά τον πάγκο εργασίας.
- Γεμίζουμε τα πεϊνιρλί με τον μαγειρεμένο κιμά και πασπαλίζουμε με το τσένταρ.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι.
- Σερβίρουμε.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Exathlon»: Αποχώρησε η Στεφανία Γκλάρα, πλησιάζει ο αγώνας Ελλάδα – Μεξικό!
«Η Γη της Ελιάς»: Ο 5ος κύκλος ξεκινά με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις!
Ημερήσιες Προβλέψεις για τα Ζώδια (19/09)