Ευτ. Πατσιαλού στον Antenna Star: «Ανεκτίμητη η παιδαγωγική αξία του παιδικού βιβλίου»

Για το συγγραφικό της έργο, το παιδικό της βιβλίο «Ο Άγιος Βασίλης Αρρώστησε» και τη δράση της ως μέλος του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Εν τέχνη» μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, η συγγραφέας – στιχουργός κ. Ευτυχία Πατσιαλού.

  • Η κ. Πατσιαλού είπε ότι κατά την εορταστική περίοδο πραματοποίησε πολλές παρουσιάσεις του βιβλίου της «Ο Άγιος Βασίλης Αρρώστησε» σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, και δήλωσε συγκινημένη και εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που οι μικροί μαθητές την υποδέχθηκαν στα Σχολεία τους.

Μίλησε επίσης, ως βρεφονηπιαγωγός και μητέρα, για την ανεκτίμητη παιδαγωγική αξία του παιδικού βιβλίου στα παιδιά, από την εμβρυακή τους ακόμη ηλικία, τονίζοντας ότι οι γονείς θα πρέπει από πολύ νωρίς να αφηγούνται παραμύθια στα παιδιά τους, καθώς έτσι τα βοηθούν να αναπτύξουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους, και να πάρουν μηνύματα για τη ζωή, την αγάπη και τις ανθρώπινες αξίες γενικότερα.

Η κ. Πατσιαλού επίσης αναφέρθηκε στο 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου, τον Μαΐο του 2021, στο οποίο συμμετείχε με ένα δικό της μονόλογο και εξέφρασε την εκτίμησή της και τις ευχαριστίες της στον Σκηνοθέτη Γιώργο Λουριδά για την πολύτιμη βοήθειά του. Επίσης μίλησε για τη νέα της φετινή συμμετοχή στο Φεστιβάλ, με τον μονόλογο «Κυνηγώντας την Ευτυχία», ο οποίος γυρίστηκε στο χωριό της, το Μαλευρό Αιτωλοακαρνανίας.

Καταλήγωντας η κ. Πατσιαλού, μίλησε για τη δράση του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Εν Τέχνη», ο ποίος διοργάνωσε φιλανθρωπικό bazaar, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με μέρος των εσόδων να προσφέρονται στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Ευτυχίας Πατσιαλού στον Antenna Star 103.5: