Και τα Χριστούγεννα δόθηκαν φαγητό και αγαθά σε 170 συνανθρώπους μας από το συσσίτιο του Αγίου Δημητρίου, στο Αγρίνιο.
Στο Αγρίνιο, μέσα στις εορτές, οι πιστοί δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους ένα πιάτο φαγητό στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.
Στη συνέχεια, ακολουθώντας τη φιλανθρωπική παράδοση της Εκκλησίας, μοιράστηκαν πακέτα με φαγητό και αγαθά σε 170 συνανθρώπους μας.
Συγκριμένα, σύμφωνα με τον Πάτερ Κωνσταντίνο Καντάνη, οι εθελόντριες προσέφεραν μπριζόλες στα κάρβουνα με πατάτες, Χριστόψωμο, κρασί, λάδι, γλυκά, πορτοκάλια και δωράκια για τα παιδιά.
Ο Πατήρ Καντάνης σημειώνει στην ανάρτησή του πως ό,τι προσφέρθηκε σήμερα από το συσσίτιο ήταν δώρο των πιστών.










Διαβάστε επίσης: Δοκίμι: Στο Νοσοκομείο οι οδηγοί των Ι.Χ.







Σχετικά Άρθρα
Γλίτωσε τα χειρότερα ο 83χρονος οδηγός μετά το τροχαίο με εκτροπή του Ι.Χ. στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου-Ιτέας
Πράξη Αγάπης απ’ όλο το Αγρίνιο για τον 16χρονο Λάμπρο: Μια ανάσα από το 100% των χρημάτων για την επέμβαση!
ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο γιατί απείλησε φραστικά ιδιοκτήτη και με αιχμηρό αντικείμενο πολίτη