Και τα Χριστούγεννα δόθηκαν φαγητό και αγαθά σε 170 συνανθρώπους μας από το συσσίτιο του Αγίου Δημητρίου, στο Αγρίνιο.
Στο Αγρίνιο, μέσα στις εορτές, οι πιστοί δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους ένα πιάτο φαγητό στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.
Στη συνέχεια, ακολουθώντας τη φιλανθρωπική παράδοση της Εκκλησίας, μοιράστηκαν πακέτα με φαγητό και αγαθά σε 170 συνανθρώπους μας.
Συγκριμένα, σύμφωνα με τον Πάτερ Κωνσταντίνο Καντάνη, οι εθελόντριες προσέφεραν μπριζόλες στα κάρβουνα με πατάτες, Χριστόψωμο, κρασί, λάδι, γλυκά, πορτοκάλια και δωράκια για τα παιδιά.
Ο Πατήρ Καντάνης σημειώνει στην ανάρτησή του πως ό,τι προσφέρθηκε σήμερα από το συσσίτιο ήταν δώρο των πιστών.










Διαβάστε επίσης: Δοκίμι: Στο Νοσοκομείο οι οδηγοί των Ι.Χ.







Σχετικά Άρθρα
Γεώργιος Καραγιάννης: Θλίψη στο Διασελλάκι Θέρμου, το «αντίο» από Κωστακόπουλο και Κωνσταντάρα
Θωμάς Κουτσιούμπας: «Έφυγε» στα 72 του, στο Χαλκιόπουλο Βάλτου το τελευταίο «αντίο»
ΕΛ.ΑΣ.: Ενήλικας και ανήλικος στο Αγρίνιο παρίσταναν τους Λογιστές και εξαπατούσαν πολίτες, 69 χιλιάδες ευρώ η λεία τους