Υλικά
- 250 γρ. φακές
- ½ κ.γ. σκόνη κάρι
- ½ κ.γ. κύμινο
- 1 αβοκάντο σε κυβάκια
- 1 αγγούρι σε κυβάκια
- 20 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κούπες ζεστό σπιτικό ζωμό λαχανικών ή από βιολογικό κύβο
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σιγοβράζουμε σκεπασμένες τις φακές με το ζωμό λαχανικών, το κάρι και το κύμινο για 45 λεπτά.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο ακόμα ζωμό λαχανικών.
Απομακρύνουμε την περίσσεια υγρών σουρώνοντας καλά τις φακές.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστές ή κρύες.
in.gr
Σχετικά Άρθρα
Ζέτα Μακρυπούλια: Πάσχα 2025 στην Ποταμούλα Αγρινίου!
Ναύπακτος: Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση ήρθαν για το Πάσχα!
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!