Υλικά
- 250 γρ. φακές
- ½ κ.γ. σκόνη κάρι
- ½ κ.γ. κύμινο
- 1 αβοκάντο σε κυβάκια
- 1 αγγούρι σε κυβάκια
- 20 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κούπες ζεστό σπιτικό ζωμό λαχανικών ή από βιολογικό κύβο
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σιγοβράζουμε σκεπασμένες τις φακές με το ζωμό λαχανικών, το κάρι και το κύμινο για 45 λεπτά.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο ακόμα ζωμό λαχανικών.
Απομακρύνουμε την περίσσεια υγρών σουρώνοντας καλά τις φακές.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστές ή κρύες.
in.gr
Σχετικά Άρθρα
«Ηλέκτρα»: Η Αγνή λέει στον Μπόγρη πως είναι έγκυος – Περιλήψεις (13-17/01)
«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Όσα θα δούμε 13 και 14 Ιανουαρίου στην Ε.Ρ.Τ.
«Η Παραλία»: Ο Γράντος αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα – Περιλήψεις (13-16/01)