Υλικά
- 250 γρ. φακές
- ½ κ.γ. σκόνη κάρι
- ½ κ.γ. κύμινο
- 1 αβοκάντο σε κυβάκια
- 1 αγγούρι σε κυβάκια
- 20 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κούπες ζεστό σπιτικό ζωμό λαχανικών ή από βιολογικό κύβο
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σιγοβράζουμε σκεπασμένες τις φακές με το ζωμό λαχανικών, το κάρι και το κύμινο για 45 λεπτά.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο ακόμα ζωμό λαχανικών.
Απομακρύνουμε την περίσσεια υγρών σουρώνοντας καλά τις φακές.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστές ή κρύες.
in.gr
Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Exathlon»: Εντάσεις στο εσωτερικό της Πορτοκαλί Ομάδας – Αγώνισμα Σπιτιού & Αγώνας Ασφάλειας
«Απαραίτητο Φως»: Τηλεοπτική πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1 για τη σειρά που αγαπήθηκε από το ERTFLIX!
Εορτολόγιο: 18 Σεπτεμβρίου τιμάται από την Εκκλησία η Αγία Αριάδνη