Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή πριν 4 χρόνια και ο Θερμιώτης σύζυγός της αναφέρει σε ανάρτησή του πως λείπει περισσότερο από ποτέ, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Χώρα.
Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την απώλεια της αγαπημένης μας Φώφης Γεννηματά.
Σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρη παρά ποτέ η πολιτική της παρακαταθήκη για πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με αυτόνομη πορεία, καθαρή προοδευτική ταυτότητα και ενότητα του χώρου.
Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της, η Φώφη Γεννηματά λείπει περισσότερο από ποτέ από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από τη χώρα.
Έτσι το αισθάνονται όλοι οι πολίτες σε όσα μέρη της Ελλάδας έχω βρεθεί.
Μια απώλεια δυσαναπλήρωτη, αναντικατάστατη.
Η Φώφη Γεννηματά ήταν ίσως η τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει η ανθρωπιά και η ηθική στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας.
Φώφη, θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό όλων μας.
Λείπεις…».
Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι – Χρήστος Βούρβαχης: «Εργαζόμενος χειριστής μηχανήματος δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Παναιτωλικός με Μίχαλακ και Ενκολόλο θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση στα Playoffs!
Γιάννα Καλημέρη: Πενθεί η Δημοτική Σύμβουλος Θέρμου – «Έφυγε» η μητέρα της, Χρυσάνθη
Super League – Παναιτωλικός: Κ15, Κ17 και Κ19 ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού