Στη Φοινικούντα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς παραδόθηκε ο 30χρονος κατηγορούμενος για συνέργεια στο διπλό φονικό, εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ κατηγορείται για συνέργεια στο έγκλημα.
Ο 30χρονος είναι φίλος του επιχειρηματία που φέρεται εμπλέκεται στο διπλό φονικό μαζί με τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.
Ο 30χρονος φέρεται να συνομιλούσε μέσω κινητού με τους δύο 22χρονους λίγο πριν τη δολοφονία στο κάμπινγκ και τους έδινε κάποιες οδηγίες.
Υπενθυμίζεται ό,τι πριν από λίγες ημέρες είχαν συλληφθεί, κατόπιν ενταλμάτων της Ανακρίτριας, ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα και ένας φίλος του, επιχειρηματίας από την Αθήνα.
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία και έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.
Οι Αρχές αναζητούσαν τον 30χρονο, φίλο του επιχειρηματία που είχε συλληφθεί, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά σε συνεργείο με μηχανάκια, τεράστιες ζημιές – Εγκαυματίας ο ιδιοκτήτης
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι: Η ΕΛ.ΑΣ. για τις κλοπές σε σπίτια, Μεγάλη Παρασκευή άνδρας αφαίρεσε λίρες και μετρητά
Κωνσταντίνος Νάκας: Δευτέρα του Πάσχα στην Παλαιομάνινα το τελευταίο «αντίο» στον 72χρονο
Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου: Πλήθος πιστών παρέλαβε το Άγιο Φως και έψαλε το «Χριστός Ανέστη»!