Για άλλη μία φορά, αργά το απόγευμα της Τρίτης 9 Αυγούστου, κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας για φωτιά που ξέσπασε σε γεωργική έκταση στο Λουτρό.
- Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 7:00 το απόγευμα και στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας με έξι πυροσβέστες, μεταξύ των οποίων και ο Διοικητής της υπηρεσίας, Στάθης Ντζέμος.
Χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί. Παρόλα αυτά, πρόλαβε και έκαψε, εκτός από ξερά χόρτα, ένα πρόχειρα κατασκευασμένο παράπηγμα που βρισκόταν στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.
Την προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το συμβάν, διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας.



karvasaras.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – Νεκτάριος Φαρμάκης: «Σε τροχιά υλοποίησης η μετατροπή των Καπναποθηκών Παπαπέτρου σε Διαχρονικό Μουσείο»
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης: Τριετής συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!
ΕΝ.Φ.Ι.Α.: Μηδενίζεται για τέσσερις περιοχές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας