Ο Φώτης Καμπέρης είχε εντοπιστεί νεκρός στο κτήμα του στα Όχθια και η κηδεία του 66χρονου θα τελεστεί την Τετάρτη, 16 Ιουλίου.
Στο Αγρίνιο θα τελεστεί την Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2025 η κηδεία του 66χρονου Φώτη Καμπέρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του στα Όχθια.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι του Σαββάτου, 12 Ιουλίου 2025 από τον αδελφό του.
Παρά την άμεση κλήση ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β., ήταν ήδη αργά για να του παρασχεθεί βοήθεια.
Ο εκλιπών, πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2025 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Στράτο Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα (από τις 10:00 π.μ.) και θα τη συνοδεύουν η σύζυγος, τα παιδιά, το εγγόνι, καθώς και λοιποί συγγενείς και φίλοι.
Διαβάστε επίσης: Φ.Ε.Α.: Γραμματόσημα για τα 100 χρόνια του Παναιτωλικού και τα 200 χρόνια από την Έξοδο της Ι.Π. Μεσολογγίου
Πηγή: Φώτης Καμπέρης: 16 Ιουλίου η κηδεία του 66χρονου – Είχε εντοπιστεί νεκρός στο κτήμα του στα Όχθια
Σχετικά Άρθρα
Ιόνια Οδός: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για επικίνδυνη πυρκαγιά στη Γουριώτισσα
Παναγιώτης Μακρυγιάννης: Κηδεύεται στα Ρέτσινα ο 27χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Βαγγέλης Μούτσιος: Ο 27χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λιβαδάκι, πενθεί και το Αγρίνιο