Ο Φώτης Ζησιμόπουλος, μετά τις τέσσερις συνεχόμενες και ιστορικές νίκες του στο «Spartathlon», φέτος δεν θα βρεθεί στην εκκίνηση του αγώνα.
Ο λόγος είναι η συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24ώρου, το οποίο διεξάγεται μόλις δύο εβδομάδες αργότερα.
Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να είναι παρών στη διαδρομή, εμψυχώνοντας τους Αθλητές που θα αγωνιστούν στον ιστορικό αγώνα.
Στο ίδιο μοτίβο, για τον ίδιο λόγο, δεν θα συμμετάσχουν στο «Sportathlon» και οι Μάρθα Ξηροφώτου και Μαρία Πολυζώη, καθώς επίσης θα αγωνιστούν με την Εθνική στο 24ωρο.
Ο ίδιος ο Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε στα Social Media:
«Φέτος δυστυχώς δεν έχει Σπάρταθλον για μένα… Θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τα χρώματα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24 ωρών στο Albi της Γαλλίας, στις 18/10/25.
Στόχος να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!
Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα ζήσουν αυτόν τον ιστορικό αγώνα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης: Μύτικας – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερων Καταδύσεων: Παρουσία του Γιάννη Βρούτση η Τελετή Έναρξης
Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Μανόλο Χιμένεθ: «Οι δύο Προπονητές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι»
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Γιάννης Πετράκης: «Χωρίς το πέναλτι, δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»
UCL – 1η Αγωνιστική League Phase: Ολυμπιακός και Πάφος τελείωσαν το ματς Χ-ωρίς τέρματα!