Ο σπουδαίος Αγρινιώτης Δρομέας, Φώτης Ζησιμόπουλος, μπορεί να αποχώρησε κάπως πρόωρα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24 ωρών στο Αλμπί, όμως έψαχνε για… καρπούζια στη Γαλλία!
Στις 02:02 τα ξημερώματα της Κυριακής, 19 Οκτωβρίου 2025, ο Φώτης Ζησιμόπουλος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24ώρου στο Αλμπί της Γαλλίας.
Ο 42χρονος Αγρινιώτης Αθλητής, τέσσερις φορές νικητής του «Spartathlon», κάλυψε 187,5 χιλιόμετρα σε 15 ώρες και 2 λεπτά, παραμένοντας σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα από το 48ο χιλιόμετρο και έπειτα.
Παρά το γεγονός ό,τι ο αγώνας δεν κύλησε ακριβώς όπως θα ήθελε, ο Φώτης διατήρησε το πνεύμα και το χιούμορ του.
Στο βίντεο που μοιράστηκε στα Social Media σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο την έλλειψη… καρπουζιών στη Γαλλία: «Στο Αγρίνιο θα είχα βρει δέκα πάγκους με καρπούζια», λέει γελώντας, προσθέτοντας πως εκεί «χαμένος χρόνος, δεν ξέρουν να ζουν».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Νέο Γήπεδο τύπου «θόλος» για Μπάσκετ και Βόλεϊ, 780 χιλιάδων ευρώ!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Παναιτωλικός είπε «ΟΧΙ» σε πρόωρο αποκλεισμό με 4 γκολ!
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Παναγιώτης Χριστοφιλέας και Γιάννης Αναστασίου για το 4-1 του Παναιτωλικού
28η Οκτωβρίου: Δηλώσεις από τον Αμφιλοχιώτη Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Βουλευτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης