Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου στην Εθνική Οδό κοντά στην Αμφιλοχία, από ένα από τα αγριογούρουνα της περιοχής που συχνά διασχίζουν τον δρόμο από το σούρουπο μέχρι αργά το βράδυ.
- Συγκεκριμένα, στην ευθεία της Εθνικής Οδού, λίγο πριν το γήπεδο στην Αμφιλοχία, αρκετά συχνά στο ίδιο σημείο, τα αγριογούρουνα προκαλούν τροχαία ατυχήματα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τον δρόμο για να φτάσουν στη λίμνη Αμβρακία.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ευτύχημα είναι ότι τουλάχιστον δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ξαφνικά είδε μπροστά του το αγριογούρουνο και δεν κατάφερε να αποφύγει την πρόσκρουση.
Το περιστατικό, όπως και αρκετά άλλα παρόμοια στο συγκεκριμένο σημείο, έχει καταγραφεί.
Δείτε φωτογραφίες:











Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι εορτασμού των 100 με αντίπαλο την Κηφισιά
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. – Παναιτωλικός: Κέρδισε τον Λέοντα Ι.Π. Μεσολογγίου και πάει για… Τελικό στο Μεσολόγγι!
Δήμος Αγρινίου: «Επαναλαμβανόμενη φθορά στο επιδαπέδιο σιντριβάνι – Θα αποδοθούν ευθύνες»