«Φθάνει πια η υποκρισία του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου»

«Φθάνει πια η υποκρισία του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Μέλη της Παράταξης «Ενωμένο Εμπόριο».

  • Πιο αναλυτικά:

«Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου με αφορμή τη συνάντηση με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Τραπεζιώτη το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για συνδικαλιστική ανηθικότητα Μελών του σε αποφάσεις του συλλόγου και ασφαλώς υπονοεί τη στάση μας στο θέμα των Κλειστών Σαββάτων.

Για άλλη μια φορά θα υπενθυμίσουμε στο Προεδρείο που βγάζει δελτία τύπου με υπογραφή Δ.Σ. χωρίς καν να ρωτήσει για ακόμη μια φορά ως όφειλε τα Μέλη του Δ.Σ. πριν αυτά τα δημοσιοποιήσει, ότι ο σύλλογος δεν είναι κομματικό όργανο για να επιβάλλει πειθαρχία στις αποφάσεις, αλλά εκπροσωπεί εμπόρους που λειτουργούν επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανάγκη να δουλέψουν.

Όπως ακριβώς κάνουν αυτή την περίοδο οι επιχειρήσεις των βιβλιοπωλείων που επεκτείνουν το ωράριο τους όλα τα απογεύματα της εβδομάδας, όπως επίσης κάποιες επιχειρήσεις επιλέγουν να είναι ανοιχτές και τα μεσημέρια γιατί έτσι κρίνουν οι συνάδελφοι ότι εξυπηρετείται η πελατεία τους.

Κατά τη γνώμη μας πολύ σωστά πράττουν εδώ και πολλά χρόνια, αφού αυτό επιβάλλει ο ρεαλισμός, η λογική και η εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Αυτή όμως η επιλογή  θα έπρεπε να ενοχλεί εκείνους που είναι πιστοί στην αυστηρή εφαρμογή του καταστατικού του Συλλόγου και οι οποίοι μας εγκαλούν επανειλημμένα. 

Εδώ δεν τίθεται θέμα εφαρμογής αποφάσεων;

Δυό μέτρα και δυό σταθμά; 

Δυστυχώς περισσεύει η υποκρισία!!!

Τα Μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου:

Ιωάννης Γιοπάνος

Θεόδωρος Δεληγιάννης

Σωκράτης Κωστίκογλου

Δημήτρης Τσερπέλης»