Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) γνωστοποίησε πως στις 14 Μαρτίου του 2026 θα διεξαχθεί ο 3ος Διαγωνισμός Μουσικής Δημιουργίας.
Πριν από λίγα λεπτά από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ανακοινώνει την επιστροφή του 3ου Διαγωνισμού Μουσικής Δημιουργίας, μιας διοργάνωσης που έχει ήδη κατακτήσει την αγάπη τόσο του κοινού όσο και των συμμετεχόντων.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026 στο ιστορικό Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Ο Διαγωνισμός, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, δίνει βήμα σε νέους και καταξιωμένους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αναδεικνύοντας την έμπνευση και το ταλέντο τους.
Η προηγούμενη διοργάνωση σημείωσε εντυπωσιακή συμμετοχή και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, στοιχείο που ενίσχυσε την απόφαση για τη συνέχιση του θεσμού.
Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου καλεί το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, δημιουργικότητα και συγκίνηση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καλλιτεχνικής έκφρασης στην τοπική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Διαβάστε επίσης: Χρυσούλα Τασολάμπρου: Η Αγρινιώτικη Χορωδία «Αγία Σκέπη» στο Πατριαρχείο Σερβίας
Πηγή: Γ.Ε.Α.: Στις 14 Μαρτίου του 2026 ο 3ος Διαγωνισμός Μουσικής Δημιουργίας
Σχετικά Άρθρα
Ναύπακτος: Η Μικτή Χορωδία ξεκινά Τμήμα Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου: Κάλεσμα σε ερασιτέχνες ηθοποιούς για το έργο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»
Αγρίνιο: Με συμμετοχή η εκδήλωση της Π.Ε.Α.Ε.Α. – Δ.Σ.Ε. για τα 81 χρόνια της απελευθέρωσης από τον Ε.Λ.Α.Σ.