Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, με θέμα την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης του 1821 και στόχο την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία των κατοίκων της πόλης, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
- Το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 λίγο μετά τις 19:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Το Βραχώρι στην Επανάσταση του 1821» που ετοίμασε η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» με θέμα την ιστορία του Βραχωρίου, τα χρόνια πριν και μετά την απελευθέρωση της πόλης.
Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν αποσπασματικά βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:








Σχετικά Άρθρα
Eurovision 2026: Ο Akylas με δύο 12άρια κι ένα 24άρι με το «Ferto» στη Βιέννη!
Ένωση Αγρινίου: Ο Δημήτρης Μπάσης ξεσήκωσε τους πάντες στη Χοροεσπερίδα
Eurovision – «Sing for Greece 2026»: Οι υπόλοιπες 7 προκρίσεις στον Μεγάλο Τελικό και η σειρά εμφάνισης