Γ.Ε. Αγρινίου: Η Τελετή Λήξης των Τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου (Videos – Photos)

Στις 20:30 αργά το απόγευμα προς βράδυ Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης των Τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με τον Αύλειον Χώρο των Αποθηκών Παπαστράτου να γεμίζει από πολίτες όλων των ηλικιών. 

  • Η χορευτική περίοδος 2022 – 2023 έκλεισε με μία μεγάλη γιορτή, όπως στον Λαογραφικό Όμιλο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ξέρουν πολύ καλά να κάνουν…

Μία γεύση από όσα διαδραματίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς σας προσφέρει το Antenna-Star.gr με τις τοποθετήσεις του Έφορου κου. Δημοσθένη Καπώνη, του Προέδρου της Γ.Ε. Αγρινίου κου. Ανδρέα Μπρέσιακα και ένα δίλεπτο χορευτικό….

Συμμετείχαν οι μουσικοί: 

Ορχήστρα sibeΜΟΡΙΑ

Ντζούφρας Βαγγέλης: τραγούδι – λαούτο

Παπακωστόπουλος Κοσμάς: κλαρίνο

Καμζέλας Παναγιώτης: Βιολί

Σκουμάντζος Βασίλης: κρουστά

Φουρλίγκας Κωνσταντίνος: κιθάρα

Ντάνος Γιάννης: ακορντεόν

 

Ορχήστρα από την Κω

Πατάκος Ιπποκράτης: τραγούδι – λαούτο

Παππούλης Κυριάκος: τραγούδι – Βιολί

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Η επίσημη ανακοίνωση:

Με μια λαμπρή εκδήλωση έκλεισε τη χορευτική περίοδο 2022-2023 ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (Γ.Ε.Α.).

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο των αποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο, η γιορτή λήξης της χορευτικής περιόδου 2022-2023, που σαν κύριο χαρακτηριστικό είχε τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, τον μεγάλο ενθουσιασμό άλλα και την άψογη οργάνωση.

Β/Α Αιγαίο, Αριδαία-Άσσηρος, Ήπειρος, Δ. Θράκη, Β. Θράκη, Λέρος και Κως, ήταν οι περιοχές σταθμοί της πατρίδας μας που χορευτήκαν στην πιο γνήσια και αυθεντική τους μορφή από τις Χορεύτριες και τους Χορευτές του Ομίλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Έφορου του Λαογραφικού Ομίλου της Γ.Ε.Α. κ. Δημοσθένη Καπώνη και του Προέδρου της Γ.Ε.Α. κ. Ανδρέα Μπρέσιακα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για τη διαχρονική τους υποστήριξη.

Στη συνέχεια, όλα τα επιμέρους τμήματα του Ομίλου ξεκίνησαν την εκτέλεση των χορευτικών δρώμενων της εκδήλωσης, με ένα σεμνό και παράλληλα αυθεντικό τρόπο προκαλώντας τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα όλων.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πανηγυρικό τρόπο, με τον χαιρετισμό από όλους τους συμμετέχοντες και μέσα σε ένα καταιγισμό χειροκροτημάτων από το πολυπληθές κοινό της πόλης που την παρακολούθησε.

Ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της Γ.Ε.Α. κ. Δημοσθένης Καπώνης για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές τους και ιδιαίτερα τις χορεύτριες και χορευτές του Ομίλου και τις οικογένειες τους, καθώς και τους χοροδιδασκάλους του κ. Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε και τη γενική τους επιμέλεια και την κα Ασπασία Κρικώνη.

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα το προσωπικό της Γ.Ε.Α., τους επίσημους χορηγούς όπως αναφέρονται στα έντυπα των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, συγχαίρει και ευχαριστεί πολύ, όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, τόσο για την πολύτιμη συνεργασία τους διαχρονικά, όσο και για το δικό τους έργο που παράγουν.