Πριν περίπου δύο μήνες οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes) είχαν γράψει για τον αριστεροπόδαρο Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο και το γεγονός ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
- Έπειτα, από μια σειρά συζητήσεων ήρθε σε συμφωνία με ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Έτσι, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία δίνοντας το 100% και με τη νέα του ομάδα.
Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φλόγα Παλαιομάνινας, Πανοχθιακό, Α.Ο. Ρηγανά, Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων στην Α.Ε.Μ. στην Κ19 του Λεβαδειακού και στον Α.Ο. Υπάττου.
Μιλώντας στον Παρασκευά Μάζη είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας του Ναυπακτιακού Αστέρα. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανταποκριθώ πλήρως στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα.»
Επιμέλεια
Παρασκευάς Μάζης «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Κοκκινάκης στον Antenna Star 103.5 για την Εθνική στο Σίδνεϊ, τον Παναιτωλικό και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Ο Κώστας Δημόπουλος στον Antenna Star 103.5: «Μια νέα εποχή για τα Φλαμίνγκο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»
Η Δανάη Παππά στον Antenna Star 103.5: «Για πρώτη φορά θα παίξω μπροστά στο κοινό της πόλης μου, του Αγρινίου»