Γ. Λάμπρης στο Antenna-Star.gr: «Χαμός με τα εισιτήρια – Πιθανό Sold Out στο 11ο Lake Party» (Video – Photos)

Το «Lake Party» επιστρέφει στις 24 και 25 Αυγούστου 2023, στη Λίμνη Τριχωνίδα στο Κτήμα «Πιθάρι» για να γιορτάσει τα 11 χρόνια ενός θεσμού που έχουν αγαπήσει όλοι οι κάτοικοι του Αγρινίου και των γύρω περιοχών.

  • Πολλά μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής θα βρεθούν φέτος στη σκηνή του «Lake Party», στο Κτήμα «Πιθάρι» – Lake Living, ανάμεσά τους η Νατάσα Θεοδωρίδου (24 Αυγούστου) και ο Κωνσταντίνος Αργυρός (25 Αυγούστου) για να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και κέφι, δίπλα στο μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Τριχωνίδας.

Το βαρύ αποτύπωμα που αφήνει το «Lake Party» στην τοπική κοινωνία περιέγραψε στον Σωκράτη Τσόμπο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κτήμα «Πιθάρι» κ. Γιώργος Λάμπρης.

Με σύνθημα την αγάπη για τα Lake Sports, Lake Volley και το πάθος για διασκέδαση, μουσική, χορό και ξεγνοιασιά το Lake Party αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του από νωρίς το μεσημέρι την Πέμπτη, 24 και την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 στο Κτήμα «Πιθάρι», στη Λίμνη Τριχωνίδα και υπόσχεται αμείωτο κέφι δίπλα στις όχθες της μεγαλύτερης Λίμνης της Ελλάδος.

Την Πέμπτη 24, Αυγούστου ο χάρτης της καρδιάς μας, μας οδηγεί κοντά στην αγαπημένη μας Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και ομορφότερες γυναικείες λαϊκές φωνές! 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει. Μαζί της, θα είναι το αγαπημένο συγκρότημα Alcatrash, που θα μας απογειώσει με τις επιτυχίες του.

Την Παρασκευή, 25 Αυγούστου ανατρέποντας τα δεδομένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται να μας δώσει «Ελπίδα» και μια επική μουσική εμπειρία που θα μας συνταράξει!

Με τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες, τις δυνατές ερμηνείες και την απαράμιλλη αισθητική του, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά στο Lake Party. Μαζί του θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μας περιμένει.

Το πιο κεφάτο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού έρχεται για να ζήσουμε την απόλυτη μουσική εμπειρία στο μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Τριχωνίδας, δημιουργώντας στιγμές που θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό. Δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Αφού αναφέρθηκε στο πως έγινε η φετινή επιλογή των συγκεκριμένων καλλιτεχνών στη συνέχεια ο κος. Λάμπρης μίλησε για την προπώληση των εισιτηρίων λέγοντας ότι φέτος υπήρξαν και προνομιακά-κοινωνικά εισιτήρια της τάξεως των 5 ευρώ για τις πιο αδύναμες ομάδες τα οποία εξαντλήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ και διαδικτυακά και στα φυσικά σημεία πώλησης.

Από εκεί και έπειτα όπως διευκρίνισε οι τιμές είναι στα 17 ευρώ ανά ημέρα. Ως προνομιακά -αυτή τη στιγμή- είναι 28 ευρώ που συνεπάγεται στα 14 ευρώ ανά ημέρα. Όμως τα διήμερα εισιτήρια είναι περιορισμένα μιας και οι καλλιτέχνες ορίζουν έναν συγκεκριμένο αριθμό. Όποιος έρθει τελευταία στιγμή να αγοράσει εισιτήριο οι τιμές ανέρχονται 20 ευρώ ανά ημέρα.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανακοίνωσης sold out καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Λάμπρη στον Σωκράτη Τσόμπο για το 11ο Lake Party Trichonida: