Σε τρίωρη στάση εργασίας προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι (12:00 – 15:00) οι δικαστικοί υπάλληλοι διαμαρτυρόμενοι για τα μεγάλα κενά στις δικαστικές υπηρεσίες και τα ελλιπή τεχνικά μέσα που έχουν άμεση επίπτωση και στην απονομή της δικαιοσύνης.
- Για την τρίωρη στάση εργασίας μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου κ. Γεράσιμος Μαλούσης.
Σύμφωνα, με τον κ. Μαλούση τα πιο σημαντικά αιτήματα των δικαστικών υπαλλήλων είναι τα εξής:
-Διορισμούς Δικαστικών Υπαλλήλων για την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης.
-Εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών.
-Αναγνώριση των Ειδικών Συνθηκών της εργασίας τους.
Και υπογράμμισε: «ότι η υποστελέχωση των δικαστηρίων από το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί μόνιμη παθογένεια του συστήματος απονομής Δικαιοσύνης, η οποία επηρεάζει πρωτίστως την ταχύτητά του».
Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Γεράσιμου Μαλούση στον Antenna Star 103.5:







Σχετικά Άρθρα
Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Δυτική Ελλάδα γίνεται το «case study» για την Ευρώπη του 2030!
Γιώργος Παπαναστασίου: Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία ο Δήμαρχος Αγρινίου;
Σωτήρης Κοντούρης: Ο Αγρινιώτης του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον Γιοβάνοβιτς για Παραγουάη και Ουγγαρία