Γ. Βασιλείου στον Antenna Star: «Χωρίς προβλήματα η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Αγρινίου» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αγρινίου, Γιάννης Βασιλείου με αφορμή το άνοιγμα των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου.

  • «Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά. Να υπάρξει μία καλή και δημιουργική χρονιά για τα παιδιά μας. Οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς ήταν έως τις 18 Ιουλίου, όσοι είχαν κάνει εγγραφή τότε τα παιδιά θα τα πάρουμε κανονικά. Υπάρχουν όμως και γονείς που δεν έκαναν εγγραφή ή πήγαν σε ιδιωτικούς σταθμούς και για κάποιο λόγο δεν τους πήρανε. Οπότε, από σήμερα έως και τις 10 Σεπτεμβρίου δίνουμε την ευκαιρία και πάλι σε όσους γονείς θελήσουν να φέρουν τα παιδιά τους» και συνέχισε λέγοντας ότι «Πιστεύω ότι θα καλύψουμε όλους τους γονείς. Οι Παιδικοί Σταθμοί είναι δωρεάν, τηρούνται όλα τα μέτρα, είμαστε πλήρως από προσωπικό».

Στην ίδια συνέντευξη τοποθετήθηκε και για το γεγονός ότι δύο Παιδικοί Σταθμοί δεν ξεκίνησαν λέγοντας ότι «ο 6ος Παιδικός Σταθμός που είναι ολοκληρωμένης φροντίδας θα λειτουργήσει μόλις ολοκληρωθούν οι  εργασίες και θα λειτουργήσει ένα τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες από 2,5 έως 6,5 ετών» τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά στο Αγρίνιο θα λειτουργήσει τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες».

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Βασιλείου στον Antenna Star 103.5: