Στη Γαλλία η Μπριζίτ Μακρόν είναι αναστατωμένη καθώς φέρεται να είναι κατοχυρωμένη από τις Φορολογικές Αρχές με ανδρικό όνομα.
Όπως αποκάλυψε ο Διευθυντής του γραφείου της Πρώτης Κυρίας, το περιστατικό διαπιστώθηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου των φορολογικών αρχείων της Μπριζίτ Μακρόν.
Αντί για το σωστό όνομά της, στην πύλη εμφανιζόταν ένα ανδρικό όνομα.
Το Προεδρικό Μέγαρο έλαβε το θέμα σοβαρά υπόψη και η Μπριζίτ Μακρόν υπέβαλε επίσημη καταγγελία.
Οι ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν δύο άτομα που ενδέχεται να ήταν υπεύθυνα για την παραποίηση των δεδομένων.
Υπενθυμίζεται πως για αρκετά χρόνια, η Μπριζίτ Μακρόν έχει πολεμήσει ενεργά τη θεωρία συνωμοσίας πως είναι άντρας και έχει υποβάλει πολλαπλές αγωγές για δυσφήμιση.
Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega Channel:
Διαβάστε επίσης: Ντόναλντ Τραμπ: Τηλεφωνική συνομιλία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, θα συναντηθούν στη Βουδαπέστη
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (17/02): Βροχές και καταιγίδες στο Αγρίνιο, έως 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Θύρα 6: Στο Γήπεδο του Παναιτωλικού με αναμμένους πυρσούς για την απώλεια του 38χρονου Βάιου Μουτόπουλου
Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση κοριτσάκι 2,5 ετών που έπεσε σε σιντριβάνι, συγκλονίζει ο άνδρας που της έκανε ΚΑΡΠΑ