Η Γαβαλού Μακρυνείας θα πει την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2025 το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Γιαννούλα Παπαναστασίου του Παύλου.
Η 65χρονη έχασε τη ζωή της ακαριαία το μεσημέρι της 28ης Ιανουαρίου αφού πέφτοντας από το τρακτέρ υπέστη συνθλιπτικό κάταγμα κρανίου.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Γαβαλούς.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα (10:30) και θα τη συνοδεύσουν ο σύζυγος, τα παιδιά, τα αδέλφια, τα εγγόνια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Η Ανεμώνη»: Κοπή Βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό
Πηγή: Γαβαλού Μακρυνείας: Την Πέμπτη (30/01) το τελευταίο «αντίο» στην 65χρονη Γιαννούλα







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Εγκαινιάζοντας το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίξαμε ξανά έναν διάλογο με τον χρόνο»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Νέα ζωή για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου που παραδώσαμε αποκαταστημένο στην κοινωνία»
Αγρίνιο: Δύο εστίες πυρκαγιάς στο Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας